oktober 2013

Outfit // Høst

29.10.2013 // kl.15:39 // Blogg // 21 kommentarer

 

 

Jakke // Canada Goose            Joggebukse // New Yorker                Genser // Cubus                   Cardigan // Vero Moda                  Sko // Converse 

 

Hva synes dere? 

Spørsmålsrunde - Spør meg!

28.10.2013 // kl.19:08 // Blogg // 21 kommentarer

Hei alle sammen! 

Nå hadde jeg tenkt til å ha en spørsmålsrunde her på bloggen, siden jeg har fått noen meldinger om jeg kunne ha det. Så jeg forventer at dere stiller meg mange og spennende spørsmål som dere lurer på om meg, bloggen min, klær og msinke osv.  Jeg kommer nok til å lage en video når jeg svarer. Dere kan stille spørsmål helt til torsdag. Spør meg! 


New i // Dalas Watch

27.10.2013 // kl.16:44 // Blogg // 18 kommentarer

 

 

Hei! i går så fikk jeg en pakke i posen som inneholdt denne herligheten. Det er en Dalas klokke som jeg betilte fra Ebay. Den er utrolig billig og fin! betalte bare 30 kr for den, og den funker helt fint uten at det hakker eller noe sånt. Å synes den ligner litt på den Daniel Wellington klokken, som jeg ønsker meg! Hva synes dere om denne klokken? den er i 40 mm. 

Video kommer snart - I sminkemappa mi

20.10.2013 // kl.18:56 // Blogg // 2 kommentarerHei alle sammen! 

Nå sitter jeg å lager en video om hva jeg har i sminkemappa mi. Jeg fikk noen meldinger her om dagen om jeg kunne spille inn en video til dere der jeg viser og forteller om det jeg har i sminkemappa mi eller hva jeg har i reise sminkemappa mi. Jeg tar den sminkemappa som jeg bruker hver dag og den sminken som jeg har på meg på skolen osv. Så videon kommer i løpet av uken. 

Estèe Lauder // DayWear

20.10.2013 // kl.18:29 // Blogg // 8 kommentarer

Jeg begynte med denne for ca ett år siden. Det er en DayWear krem som gir både fuktighet til huden og litt farge. Man kan vel egentlig kalle det en foundation på en måte hvis man vil det, men det som er med denne kremen er at den funker til alle hudtyper og alle hudfarger. Farger gjevner seg ut til den fargen du har fra fr av i ansiktet ditt. Den har også solfaktor 15 i seg. Mamma begynte å kjøpe denne til meg siden jeg ike fant en foundation som jeg virkelig ikte, har prøvd så mange. Men denne kan man få kjøpt på taxfree og sikkert kicks og sånne sminke og velvære butikker. Denne kremen har noen sånne små korn i seg, så den rengjører huden på en måte mens du sminker deg ;) Jeg får ikke så mye urenheter av denne, men hvis jeg bruker den på sommeren, så kan jeg få litt urenheter siden all solen osv. Men jeg skal begynne å bruke denne nå fremover, siden det begynner å bli vinter og kaldt ute, så da holder denne seg lenger ut dagen enn noen av de pudderene mine som jeg bruker til vanig. 

 
My daily liproutine

20.10.2013 // kl.01:30 // Blogg // 13 kommentarer

Først så bruker jeg denne peeling kremen fra Sephora. den skal brukes i ansiktet og kropp, men den funker helt greit som en lipscrub. Leppene blir kjempe myke etter noen bruk av denne lille herligheten. 

 

Jeg bruker denne lipbalm`n fra Nivea, som er i smaken rasberry rose. Den lukter utrolig godt og man får en skikkelig god smak på leppene og den gjør sånn at leppene mine ikke blir tørre, ihvertfall nå som det er vinter snart begynner leppene mine å bli tørre, så da må det til med en bra lip balm. 

 

Etter et lag med lip balm, lar jeg det tørke litt sånn at jeg kan ta på meg leppestift. Jeg må alltid ha på meg en eller annen leppestift i løpet av dagen, siden jeg hater den naturlige fargen på leppene mine. Så da bruker jeg denne leppestiften fra Maybeline, som er i fargen 130 og heter pink possibilites. den er utrolig bra og holder egentlig hele skoledagen min. 

Fav Makup

19.10.2013 // kl.23:38 // Blogg // 11 kommentarer

NARS Blush - Deep Throat // Stay matte pudder - Rimmel // The Balm blush - Hot mama // BareMinerals pudder - Fairly light // Leppestifter - Maybeline 

Heels

19.10.2013 // kl.17:06 // Blogg // 14 kommentarer

Jefrrey Campbell 

 Ebay 

 

Bianco 

 

 

 

 

Mitt klesskap // Favoritt veskene mine

19.10.2013 // kl.15:31 // Blogg // 19 kommentarer

// Mulberry 

 

// H&M 

 

// Reserved

 

// Alexander Wang 

 

// H&M 

 

- Hva synes dere? har dere også noen favoritt vesker? 

 

Vinterjakke // Canada Goose Expedition

14.10.2013 // kl.18:59 // Blogg // 19 kommentarer

Jakken min er en Expedition Canada Goose (mørkeblå) 

Min skoleveske

14.10.2013 // kl.18:38 // Blogg // 14 kommentarer

Jeg elsker denne vesken. Jeg kjøpte meg denne mens jeg var i Polen på en butikk som heter Reserved, og betalte rundt 300 kroner for den. Jeg valgte å kjøpe meg denne vesken i brun, siden jeg er egentlig dritt lei alle de svarte veskene mine og synes egentlig alle sammen har svarte vesker som ligner på hverandre. Synes denne vesken ligner litt på Michael Kors sine vesker. Denne vesken åasser perfekt til å ha med seg på skolen, siden macbook`n min får akk plass oppi den og jeg kan få med meg bøker også i den. Men jeg kan ikke bruke den den dagen jeg har gym på skolen, siden da har jeg ikke plass til treningstlyet osv med meg oppi den... :) Håper dere syntes denne vesken var fin og at dere likte dette innlegget. blogges! 

 

Dagens lille innkjøp

14.10.2013 // kl.18:06 // Blogg // 9 kommentarer

Smykker fra Cubus, H&M, Vero Moda 

 

 

Selvbruning og negler // Cubus

 

Cardigan // Vero Moda, måtte ha denne i L siden det var den siste igjen i denne fargen og den var liten i str :)

 

Renseserie // Sephora

13.10.2013 // kl.19:27 // Blogg // Ingen kommentarer

Heisann alle sammen! 

Jeg fikk en melding om jeg kunne lage et innlegg om jeg bruker en renseserie eller ikke. Jeg bruker en renseserie fra Sephora som jeg kjøpte meg når jeg var i Polen. Jeg har ikke brukt den lenge, men jeg merker allerede forskjell! Jeg synes de produktene jeg kjøpte er veldig bra. Jeg begynner med den som er helt bortest til høyrepå bildet. Det er en sminkefjerner, siden det må man alltid fjerne før man skal rense annsiktet. så bruker jeg den som er i midten på bildet, Det er en cleansing milk, som man blander i annsiktet sammen med vann til det begynner å skomme. Jeg skylder vekk skommet med vann eller bare en varm våt klut. Så til slutt bruker jeg den grønne flasken som er en sånn type olje som man skal bare smøre inn i annsiktet til slutt som man ikke skal g´fjerne. Den hvite kremen bruker jeg bare to ganger i uken, siden den er så sterk så man skal ikke bruke den hver dag som man skal med de andre. 

Håper dere skjønte noe av det jeg skrev og håper dere bruker renseserie, det er lurt ihvertfall ;) hihi
Mitt klesskap // Skjerfene mine

13.10.2013 // kl.18:41 // Blogg // 2 kommentarer

Skjerf // Acne 

 

Skjer // Cubus 

 

 

Video // Innkjøpene fra Polen

11.10.2013 // kl.20:33 // Videoblogg // 6 kommentarer

Hei alle sammen! 

Sorry for at jeg ikke fikk lagt ut denne videoen i går, jeg filmet den i gpr men jeg rakk desverre ikke å legge den ut fordi jeg stresset så mye med kofferten min osv siden jeg skulle til pappa senere på kvelden. Jeg filmet ganske kjapt gjennom tingene siden jeg hadde nesten fullt minnekort, så soryy for hvis det er litt for kort forklart på noen ting. 

 

 

 

Polen - Dag 1

07.10.2013 // kl.17:40 // Blogg // 1 kommentar

Hei alle sammen! 

Nå sitter jeg på hotellrommet vårt i Gdansk som er her i Polen. Hotellet var skikkelig fint og korselig. Vi kom for en god stund siden, men vi har vært ute i gatene her for å sjekke om vi fant noen butikker, og det gjorde vi jo så klart! Fant skikkelig mange fine skobutikker som lå nedover havna her osv. Vi fant også et stort shoppingsenter som vi hadde hørt om å det gikk skikkelig lang tid å gå dit, så jeg er helt utslitt etter å ha handlet... men jeg fikk handlet noe da ;) skal på fashion house outlet i morgen som g´jeg gleder meg skikkelig til! Nå stikker vi ut for å spise, snakkes! 
Klar for Polen

06.10.2013 // kl.15:53 // Blogg // 8 kommentarer

Hei! 

Nå har jeg pakket sånn nesten ferdig til jeg drar til Polen i morgen sammen med mamma. Gleder meg skikkelig og kan nesten ikke vente på å gå å legge meg igjen sånn at dagen går unna som et lyn, hehe! Vi drar til Gardermoen tidlig i morgen siden vi skla ha litt tid der til å spise og handle litt på taxfree osv. Har ikke giddet å pakket med meg så mye tøy, siden kommer nok til å kjøpe noe klær der nede. Håper bare at det ikke er skikkelig dyrt på de senterene osv som vi skla på, selvom jeg har hørt fra folk at det er billig der. Men uansett så pakker jeg ferdig nå snart, så skal jeg sikkert bare være hjemme og chille sammen med Frida. 
Outfit // Paris

05.10.2013 // kl.19:39 // Blogg // 25 kommentarer


   

             Topp // BikBok     Bukse // Cubus    Sko // Converse 

Jeg vil lese din blogg!

05.10.2013 // kl.14:36 // Blogg // 31 kommentarer

Hei alle sammen! 

Jeg vil gjerne lese flere blogger og få mer insporasjon fra andre blogger. Jeg digger å lese blogger og få tips til klær, sminke og alt egentlig. Så hvis dere vil legge igjen bloggadressen deres i kommentarfeltet, så skal jeg få prøvd å lese alle bloggene som skrives her. Som sagt, elsker alt med mote, sminke og innkjøp.

Nuss Nuss :** 
My makup routine

05.10.2013 // kl.14:21 // Blogg // Ingen kommentarer

Først så begynner jeg ved å bruke en primer fra Smashbox, den er utrolig bra og holder ut hele dagen, synes jeg ihvertfall. Man trenger ikke bruke mye av den om gangen. Har hatt denne i over ett år nå, og har utrolig mye igjen av den. Den er oljefri, og det er bra siden jeg har skikkelig oljete hud. Denne får du kjøpt på taxfree, sephora, nettet osv. Jeg kjøpte den på taxfree, det lønner seg å kjøpe den der, siden den er mye biligere der. Husker ikke hva jeg betalte for den.

 

Jeg bruker en concealer fra Nilens jord, som jeg kjøpte hos frisøren her hjemme hos mamma. Den har en flytende concealer på den ene siden som jeg bruker for den meste under øynene, også har den en kremete concealer på den andre siden som jeg bruker i resten av ansiktet, og for å dekke til røde steder. Denne koster rundt 170 kr ellerno. Den er kjempe bra og holder lenge.  Så bruker jeg et foundation pudder fra BareMinerals orginal, i fragen Fairly light. Det er det beste pudderet jeg har prøvd å kommer ikke til å bytte det ut. Jeg kjøpte dette pudderet i USA på Nordstrom senteret, der koster det rundt 200 kr. Mye billigere enn Norge.  du får kjøpt dette pudderet HER

 

Den bronzeren jeg bruker er fra The Balm og heter Bahama Mama. Denne kjøpte jeg HER og den er skikkelig pigmentert og bra. Den begynner ikke å dette av om dagen synes jeg og funker bra nok for meg. Den er kanskje litt for mørk noen ganger for meg, men da bruker jeg bare noe over den for å tone den litt ned. Så bruke rjeg en blush fra M.A.C som jeg kjøpte HER den sitter også veldig bra og lukter skikkelig godteri. Veldig fin og lys rosa farge. 

 

Jeg bruker en øyenbrynspenn fra H&M og en øyenbrynsgele fra samme sted. Jeg har i fargen light brown på pennen. Det er faktisk den beste jeg har prøvd og den er utrolig billig. den koster bare 39 kr. Så pleier å kjøpe med meg mange om gangen siden jeg bruker de opp så fort. Lurer på hva jeg skulle ha gjort uten den. Øyesnbrynsgelen er også ganske bra til å være fra H&M. Husker ikke hva den koster. 

 

Mascaraen jeg bruker er fra The Balm og heter Whats your type? Jeg har den som heter tall, dark and handsome. Den er utrolig bra og vil ikke bytte den ut for noen andre mascaraer, trur jeg da. Den er helt svart og holder hele dagen den også. Jeg få ikke noen klumper av den siden kosten er såpass tynn og jeg hater store børster. Denne får du kjøpt HER

04.10.13

04.10.2013 // kl.12:11 // Blogg // 4 kommentarer

Hei alle sammen! 

Jeg er endelig hjemme hos mamma. Flyet mitt landet rundt åtte i dag tidlig. Var så sliten etter å ha sittet på det flyet som gikk så tildig og var helt stapp fullt av mennensker.... hater når flyene er fulle! Men uansett, nå sitter jeg og Frida bare å chiler på rommmet. Skal ikke så mye i dag, tenktem eg å ta en tur til mormor og bestefar også kommer venninnen min Mariann og skal natte her hos meg i natt. Gleder meg skikkelig til å se henne og snakke med henne. Har ikke sett henne helt siden sommerferien...  Jeg og mamma må finne et hotell også, kan jo ikke sove ute i gatene i Polen ;) men jeg legger ut et innlegg senere i dag! 

 

Snart halvveis pakket....

03.10.2013 // kl.18:34 // Blogg // Ingen kommentarer

I dag så har det ikke skjedd noe spesielt spennende hittil av dagen. En venninne av meg som heter Fride ble med meg hjem etter skolen, så lagde vi oss lit mat, snakket og så på tv. Kom nettopp til en kompis, så vi skal bare chille og se på en film ellerno. Jeg har så ikke klart å få pakket ferdig ennå, siden jeg ikke orker eller ikke har tid rett og slett.... det er veldig typisk av meg... Men jeg har også noen innleveringer som jeg må få levert inn.  Jeg gidder ikke å komme hjem så sent i dag, siden jeg suger til å sjappe meg og liker å bruke lang og god tid til å pakke, men jeg må liksom legge meg drit tidlig i dag fordi det stygge flyet går så tidlig.... men men. 
Sliten jente

02.10.2013 // kl.21:28 // Blogg // Ingen kommentarer

Nå er jeg endelig under dynen å kan slappe av med litt serier før jeg tar kvelden. Jeg har heldigvis bare en dag igjen på skolen før jeg får ta meg høstferie. Gleder meg skikkelig til å få litt fri å komme meg til mamma igjen og Theo, som er den lille søte hunden min. Jeg og mamma har snakket mye om å ta oss en tur til London eller Polen sammen en gang. Endelig så har mamma bestil tur for meg og mamma til Polen i høstferien. Gleder meg sånn! Vi drar på mandag som kommer nå, å blir borte til torsdag. Skal ikke være deg så lenge, siden skal bare ta en sånn shoppingtur. Trur kanskje også stefaren min og stesøsteren min skal være med, å det er jo bare kos, så har jeg en å shoppe sammen med, selvom mamma er med meg. Men uansett så må jeg pakke snart siden flyet mitt går så tidlig på morgningen på fredag. Skal også bort en tur til en kompis i morgen, så da rekker jeg vel ikke å pakke så mye, siden jeg er så susete.... Men jeg gleder meg til turen. Nå tar jeg snart kvelden, så kommer et innlegg i morgen! 

 

Hei! Jeg er en jente på 17 år som bor i Ålesund. Bloggen min handler om hverdagen min,outfit,sminke,innkjøp++

WIDGETS

Kategorier

Arkiv

hits