september 2013

Outfit // Alexander Wang

30.09.2013 // kl.16:23 // Blogg // 4 kommentarer

Jakke - Cubus     Skjerf - Cubus     Bukse - Bik Bok     Veske - Alexander Wang     Lommebok/pung - Marc by Marc Jacobs 

I`m back

27.09.2013 // kl.20:11 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei alle sammen! 

Endelig er jeg tilbake til bloggen min, har egentlig savnet å blogge en stund nå, så jeg tenkte at jeg kunne bare begynne igjen!

Jeg synes det er litt kjedelig å sitte hjemme på pc`n å ikke gjøre noe annet enn å sitte på facebook å loke. Har sett flere venninnner av meg har begynt å blogge igjen, å de bloggene er så fine og lyse fine bilder osv. Så fristet meg litt å begynne igjen ja! Å det er jo gøy å legge ut om outfit, innkjøp og alt det der. Lage videoer kommer jeg til å gjøre, men vil at dere kommer med forslag til hva jeg kan spille inn og hva de skal handle om. Jeg har tenkt til å legge ut en sminkevideo som jeg har lagd, men vet ikke helt ennå om jeg skal lage meg en annen en eller om jeg skal holde meg med den jeg har. Jeg sitter å kjeder meg for det meste om kveldene her så da er det vel bare å lage en video da. Akkurat nå så sitter jeg å gjør en ganske spennende oppgave som vi har fått på skolen.

Jeg går jo på Media og Kommunikasjon for de som ikke visste det. Å da får vi ganske mange spennende oppdrag. Driver å skriver ferdig et intervju jeg hadde med en fotballspiller fra Aafk.

Men uansett så kom med forslag til hva jeg skal skrive om og hva jeg skal spille inn på videoen mine. God kveld videre! 

 
Hei! Jeg er en jente på 17 år som bor i Ålesund. Bloggen min handler om hverdagen min,outfit,sminke,innkjøp++

WIDGETS

Kategorier

Arkiv

hits