februar 2014

Pakke i posten // New Balance

08.02.2014 // kl.00:48 // Blogg // 8 kommentarer

Favoritter fra januar.

02.02.2014 // kl.13:18 // Blogg // 7 kommentarer

Denne pudderkosten fra RealTechniques er min beste sminkekost denne måneden, å det kommer den nok til å være en god stund. Jeg fikk den for litt siden å jeg elsker den over alt! Man får mye produkt om gangen på den og man trenger ikke bruke så kort tid heller på å ta på pudder som jeg brukte før, siden denne koster en såpass stor.

 

Min favoritt blant foundation/dagkrem er denne her fra Estee Lauder. Det er en daywear, altså en dagkrme som gir litt farge. Akkurat som en foundation, bare at det gir fra seg mer fuktighet å at den blander seg godt inn med alle hudtyper. Den holder også ganske så lenge så man trenger ikke å kjøpe på nytt og på nytt hele tiden. Den er litt dyr, men jeg synes den er verdt pengene, å den holder seg hele dagen for meg.

 


Også så har jeg denne som en favoritt. Det heter Chili forte å jeg trur mange har hørt om dette her. Det er noen piller som man tar for å øke forbrenningen sin. Man tar bare to pillerom dagen, en til lunsj og en til middagstid. Jeg synes denne funker litt bedre enn den forbrenningen jeg hadde før. Jeg ville begynne med denne siden jeg hadde ikke bra forbrenning før å jeg synes faktisk denne har begynt å hjelpe meg litt.

 


Mitt favoritt øyenskyggepalett er dette fra Urban Decay som heter Naked 2. Det er ganske populært å kjent i verden og jeg mener dette er det komplette øyenskyggepaljettet! Det har både lyse og mørke farger så man kan variere litt på hvordan man vil sminke seg. Dette er også perfekt til å lage smookey eyes med.

 

Min klokke fra Daniel Wellington er min favoritt. Den går til alt mulig og er så enkel. Med den svarte skinnreimen så er den både klassik og fin. Fikk denne til jul p har brukt den så å si hver eneste dag.

 

Så er det denne selbruningen fra St. Tropez. Har hørt så sykt mye bra om den å da måtte jeg bare kjøpe den å prøve den. Jeg liker ikke selvbruninger som lukter vondt eller har en spesiell lukt av seg, siden da kjenner man den lukten hele tiden mens man bruker selvbruning. Men denne lukter ikke vondt. Den lukter utrolig godt faktisk og den har en fin og gylden brunfarge. Elsker denne her!

 

:)

1 februar

01.02.2014 // kl.17:33 // Blogg // Ingen kommentarer

I dag så er det 1 februar, og det bertyr nye dager, nye muligheter! denne måneden så skal jeg trene som bare det! haha :) Men i dag så har jeg bare slappet av å ligget i senga leeeeenge, er det noe jeg gleder meg til hver eneste helg, så er det å komme hjem i senga å sove ganske så lenge. Typisk meg. Senere i kveld så skal jeg bare chille og spise god mat og bare kose meg rett og slett. Vi blogges!

 

- Hva er dine planer for kvelden? :)

Hei! Jeg er en jente på 17 år som bor i Ålesund. Bloggen min handler om hverdagen min,outfit,sminke,innkjøp++

WIDGETS

Kategorier

Arkiv

hits