januar 2014

Heeeelg - Trening

31.01.2014 // kl.15:48 // Blogg // 9 kommentarer

 

Nå kom jeg nettopp hjem fra skolen, hadde noe som heter fagdag i dag, i media. Der vi skulle til byen å ta bilder og sånn. Sliten etter mye gåing, men det stopper meg ikke fra å stikke på trening. Begynte nettopp på et treningssenter her som heter Aktiv. Blir digg å trene litt! Men først så skal jeg vel gå en tur med Theo på fjellet her :) blogges!

 

Antrekk:

Vest - H&M

Genser - Cubus

Jogebukse - New Yorker

Sko - Nike

Bag - Napapijri

 

 :)

Ray Ban Clubmaster

30.01.2014 // kl.18:17 // Blogg // 4 kommentarer

For litt siden så fikk jeg disse RayBans`ne. De er utrolig fine å de passer for det meste til alt av antrekk. Detter er modelle Clumaster og jeg synes at disse er de som passer best på meg og for meg :) kostet rundt 1000 kr. 

- Hva synes dere?

New in // Jean Paul

30.01.2014 // kl.14:01 // Blogg // 11 kommentarer

¨

Litt dprlige bilder, men jaja! Kjøpte denne på Match og den koster ca 400 kr. var på halvpris! den var veldig søt så måtte bare kjøpe den ;)

- Hva synes dere?

OUtfit of the day // Nike

27.01.2014 // kl.16:34 // Blogg // 17 kommentarer

 

Cardigan  -  Vero Moda

Topp  -  Celine Paris

Bukse  -  Dr Denim

Sko  -  Nike

 

- Hva synes dere? (:

Nye Nike air Max

24.01.2014 // kl.19:20 // Blogg // 6 kommentarer

Hva synes dere? :)

MIn daglig sminke

23.01.2014 // kl.20:16 // Blogg // 5 kommentarer

Pudderkost fra RealTechniques og pudder fra Max Factor

 

Blush fra benefit og kost fra RealTechniques 

 

Concealer fra YSL og kost fra Essence of beauty 

 

Eyenbrynsgele fra H&M og øyenbrynspenn fra H&M

 

Vippetang fra Sivannah Colors og Mascara fra The Balm

 

:)

23.01.14

23.01.2014 // kl.11:56 // Blogg // 10 kommentarer

Hei! Beklager for at jeg ikke blogget i går, men jeg var rett og slett så sliten at jeg bare sluknet rett ut på senga å våknet til at Tobias var her. Å da fikk jeg ikke noe tid til å blogge! Men nå så sitter jeg i sengen å ser litt på tv ogsånn, dro nettopp hjem fra skolen siden har veldig vondt i venstre armen min, siden i går var jeg på sykehuset å tok ut p-staven min som jeg hadde i armen, siden den ikke funket helt for meg! Å det var utrooooolig vondt! Unner ingen den følelsen... Så nå ska jeg bare slappe litt av se litt på tv. Legger ut et innlegg om sminken min senere i dag/kveld! 
Pakke i posten // Coverbrands.no

21.01.2014 // kl.16:25 // Blogg // 8 kommentarer

I dag så fikk jeg en pakke i posten som var ifra www.coverbrands.no. Denne pakke har jeg ventet på å få. Gledet meg skikkelig da jeg fikk den i dag. Det var to sminkekoster fra Real Techniques, og disse har jeg akktid hatt lyst til å prøve siden jeg hører så sykt mye bra om dem og at de er utrolig myke, og det er jo helt sant! :) verdt å prøve disse her!


Jeg valgte å bestille meg en blush kost og en pudder kost, siden det er de som er mest slitt hjemme hos meg.

 

-Hva synes dere om disse? Hare dere dem selv eller ønsker dere dem?

 

Tjen penger på bloggen din

19.01.2014 // kl.15:05 // Blogg // 1 kommentar

Nå for litt siden så satt jeg å så på noen forskjellige blogger, så fant jeg en blogg der hun skrev at det var en nettside der du kunne lagre bloggen din og du kunne faktisk tjene penger på den. Hvem er det som ikke vil tjene litt ekstra penger? Dette går jo så klart ut på hvor mange lesere du har, selv har ikke jeg så mange lesere, men det kan jo bygge seg mer og mer på, som jeg håper på at det skal gjøre her hos meg. Jeg har jo et mål, å det er jo å få mange lesere, jeg snakker ikke å komme på topplisten ogsånn, men bare han noen lesere som er faste liksom og som ikke synker etterhvert. Men uansett så ber jeg dere, eller jeg tipser dere til å besøke denne nettisden som heter www.bloggerfy.com, dere finner nettsiden HER   Legg igjen en kommentar hvis du syntes denne siden virket ok, eller om du vet om noe annet som er lignende denne her.

 

 

Dagens outfit // Kenzo

19.01.2014 // kl.14:54 // Blogg // 10 kommentarer

Cardigan - Vero Moda

Topp - Kenzo Paris 

Bukse - Dr Denim

Sko - Converse

Skjerf - FWSS

Veske - Mulberry 

 

- Hva synes du? My daily // Lip routine

19.01.2014 // kl.14:09 // Blogg // 3 kommentarer

1. Først bruker jeg denne lip scrub`n fra Lush. Den er i smaken bubblegum og den er utrolig bra. Denne bruker jeg for at leppene mine skal være hel rene før jeg bruker lip balm eller noe annet på dem. 

2. Så bruker jeg denne lip balmen fra Libresse, faktisk! Haha fikkd en gratis på matbutikken engang siden jeg kjøpte tamponger. Men denne er utrooooolig bra, den er skikkelig myk og lukter vanilje ´, som lukter utrolig godt. Synes denne gjør leppene myne fine og myke, den vaerer ikke så lenge, men den funker! Liker denne veldig godt hittil. 


haha, den ser veldig ekkel ut nå! 

3. Til slutt så bruker jeg denne leppestiften fra YSL. Denne er utrolig bra denne også, og jeg har hatt den i over et år nå, så den holder seg lenge. Jeg bruker ikke den hver dag, men bruker denne som oftest når jeg skal på skolen osv hvis jeg har på meg leppestift da. Denne fargen heter Cheer Candy ellerno trur jeg. Den er skikkelig pigmentert også, så man trenger ikke å ta på seg så mye om gangen. Det er derfor denne har holdt så lenge med meg. Bruker denne mest under en annen leppestift, helst en nude en. Da får jeg finest farge synes jeg og en mer naturlig farge som passer til hverdagen.

 

- Hva synes du? Bruker du noe av det samme? :)

Pakke i posten // Personlig almanakk

18.01.2014 // kl.20:59 // Blogg // 2 kommentarer

Fikk min almanakk i posten i dag. Har en allerede, men det er i den som er M i str. Denne er lit større en den forrige min. Synes denne er i en mye bedre str til meg siden jeg klarte ikke helt å skrive det jeg vile i den andre siden den avr litt for kort og for liten for meg. Tok bare noen bilder fra nettet og satt dem i boken. Elsker merket Chanel, så da ville jeg ha et bilde av det foran. Min er skikkelig jentete og roa inni og har masse fine ting inni seg. 

 

- Hva synes dere? :)

 

Perfect fit // Dr. Denim

18.01.2014 // kl.18:42 // Blogg // 4 kommentarer

Denne buksen kjøpte jeg den her uken som var. Har hørt så mye utrolig bra om den og at den skal være den "perfekte" buksen! Jeg har brukt den litt, å jeg føler at jeg er helt in love i den. Den er utolig god å ha på seg og den sitter som et skudd! Den var litt trang da jeg prøvde den, men damen i butikken sa at hvis jeg får igjen knappen i livet så må jeg ta den, siden disse buksene utvider se skikkelig etterhvert, så kanskje jeg må kjøpe meg en str mindre. Det får vi se etterhvert. Jeg valgte fargen svart siden det passer jo til alt og de er de som er finest synes jeg. Jeg kjøpte min på Carlings, og den kostet 400 kroner. De har vært utsolgt kjempe lenge nå så jeg var glad de hadde fått igjen i min str når jeg var der. Denne buksen er vert å kjøpe jenter! 
Must have // In my purse

18.01.2014 // kl.16:58 // Blogg // 16 kommentarer


1. Iphone   2. Noe å skrive på å notere i   3. Concealer   4. Lommebok    5. Solbriller(helst på sommeren)  6. Leppestift  7. Parfyme  8. Lite speil- Hva har du mest bruk av å ha med i vesken din? Har du noe av det samme jeg har?

En nydelig skjønnhet // Marc Jacobs

17.01.2014 // kl.19:56 // Blogg // 12 kommentarer

Kjøpte denne lille skjønnheten for litt siden. Det er en gave til min mamma. Bursdagsgaven hennes. Bursdagen hennes var 6 november å vet det er litt sent, men bedre sent enn aldri, ikkesant? :) Hun vet om denne klokken så gjør ikke noe om at jeg legger ut bilde av den. Jeg ønsker meg selv denne klokken, men denne gangen var det mamma sin tur. hehe! Klokken er rundt en next 2 pute, siden jeg mistet den putet den skulle være på. Denne klokken er finest i gull,syntes jeg da! alle har sin mening! Men hva synes dere om denne? Var den fin i gull?
Outfit of the day!

17.01.2014 // kl.15:11 // Blogg // 16 kommentarer

 

 

 

 

Topp/genser  -  Bik Bok 

Bukse  -  Dr.Denim 

Sko  -  Converse

Skjorte  -  Jean Paul 

Klokke  -  Daniel Wellington 

Solbriller  -  Ray Ban

- Hva synes du? burde jeg ha hatt noe annet her? 

Video // Natural Eyemakup

17.01.2014 // kl.13:37 // Videoblogg // 6 kommentarer

- Hva syntes du? Vet det er litt dårlig kvalitet, men blir tydligvis det uansett hva jeg gjør med den... 

17.01.14

17.01.2014 // kl.10:37 // Blogg // 2 kommentarer

Nå sitter jeg å ser på serier på netflix. Er virkelig deilig å få en dag fri fra skolen. Vi hadde r-dag i dag som betyr at de som ikke har hatt en prøve eller for lite timer må komme å ta opp igjen det i dag, men de som ikke har hatt det får være hjemme, så da ble det fri i dag! Har nettopp dusjet og prøver ut den nye kaffemarskinen til pappa som han har fått. Prøvde cappuchino choco eller noe, den er utrolig god. Tobias (kjæresten) overnattet i natt og har fått vært litt med han i dag :) blir vel ut å spise i morgen  siden han fyller 18 år. Kos! men nå skal jeg se videre på serie, fant en serie som er sikkelig morsom og søt, den heter Baby Daddy, sjekk den ut! snakkes!
Klokke // Daniel Wellington

16.01.2014 // kl.17:03 // Blogg // 14 kommentarer

Tenkte jeg skulle vise dere min store favoritt når det kommer til klokkene mine. Det er denne skjønnheten her fra Daniel Wellington som jeg fikk av min mormor og bestefar i julegave. Min er i den dameversjonen og den er str 36 mm og heter Classic Sheffield Lady. Fikk også med et annet bånd som jeg kunne skifte til, mer til sommeren tenker jeg siden fargene er så sterke og sommerlige :) 

- Hva synes dere? Har du også en DW klokke, eller ønsker du deg en? 

Jeg er tilbake! :)

16.01.2014 // kl.16:30 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen! 

Nå har jeg tenkt litt frem og tilbake, og funnet ut av at jeg endelig skal begynne å blogge igjen. Har hatt en liten bloggpause nå siden jeg syntes jeg ikke hadde nok tid til å blogge så mye dere ville jeg skulle blogge om, og at jeg ikke hadde så mange gode bloggforslag heller.... Men nå har jeg savnet litt å blogge og skrive litt om det dere vil vite/se her. Denne gangen skal jeg holde ut lenger og jeg skal ha god overskikk over hva jeg skal blogge om og hva som skjer videre. så da er det bare å sende inn forslag til meg hva jeg skal blogge om. Kommenter i kommentarfeltet under :)

 
Hei! Jeg er en jente på 17 år som bor i Ålesund. Bloggen min handler om hverdagen min,outfit,sminke,innkjøp++

WIDGETS

Kategorier

Arkiv

hits