Blogg

Pakke i posten // New Balance

08.02.2014 // kl.00:48 // Blogg // 8 kommentarer

Favoritter fra januar.

02.02.2014 // kl.13:18 // Blogg // 7 kommentarer

Denne pudderkosten fra RealTechniques er min beste sminkekost denne måneden, å det kommer den nok til å være en god stund. Jeg fikk den for litt siden å jeg elsker den over alt! Man får mye produkt om gangen på den og man trenger ikke bruke så kort tid heller på å ta på pudder som jeg brukte før, siden denne koster en såpass stor.

 

Min favoritt blant foundation/dagkrem er denne her fra Estee Lauder. Det er en daywear, altså en dagkrme som gir litt farge. Akkurat som en foundation, bare at det gir fra seg mer fuktighet å at den blander seg godt inn med alle hudtyper. Den holder også ganske så lenge så man trenger ikke å kjøpe på nytt og på nytt hele tiden. Den er litt dyr, men jeg synes den er verdt pengene, å den holder seg hele dagen for meg.

 


Også så har jeg denne som en favoritt. Det heter Chili forte å jeg trur mange har hørt om dette her. Det er noen piller som man tar for å øke forbrenningen sin. Man tar bare to pillerom dagen, en til lunsj og en til middagstid. Jeg synes denne funker litt bedre enn den forbrenningen jeg hadde før. Jeg ville begynne med denne siden jeg hadde ikke bra forbrenning før å jeg synes faktisk denne har begynt å hjelpe meg litt.

 


Mitt favoritt øyenskyggepalett er dette fra Urban Decay som heter Naked 2. Det er ganske populært å kjent i verden og jeg mener dette er det komplette øyenskyggepaljettet! Det har både lyse og mørke farger så man kan variere litt på hvordan man vil sminke seg. Dette er også perfekt til å lage smookey eyes med.

 

Min klokke fra Daniel Wellington er min favoritt. Den går til alt mulig og er så enkel. Med den svarte skinnreimen så er den både klassik og fin. Fikk denne til jul p har brukt den så å si hver eneste dag.

 

Så er det denne selbruningen fra St. Tropez. Har hørt så sykt mye bra om den å da måtte jeg bare kjøpe den å prøve den. Jeg liker ikke selvbruninger som lukter vondt eller har en spesiell lukt av seg, siden da kjenner man den lukten hele tiden mens man bruker selvbruning. Men denne lukter ikke vondt. Den lukter utrolig godt faktisk og den har en fin og gylden brunfarge. Elsker denne her!

 

:)

1 februar

01.02.2014 // kl.17:33 // Blogg // Ingen kommentarer

I dag så er det 1 februar, og det bertyr nye dager, nye muligheter! denne måneden så skal jeg trene som bare det! haha :) Men i dag så har jeg bare slappet av å ligget i senga leeeeenge, er det noe jeg gleder meg til hver eneste helg, så er det å komme hjem i senga å sove ganske så lenge. Typisk meg. Senere i kveld så skal jeg bare chille og spise god mat og bare kose meg rett og slett. Vi blogges!

 

- Hva er dine planer for kvelden? :)

Heeeelg - Trening

31.01.2014 // kl.15:48 // Blogg // 9 kommentarer

 

Nå kom jeg nettopp hjem fra skolen, hadde noe som heter fagdag i dag, i media. Der vi skulle til byen å ta bilder og sånn. Sliten etter mye gåing, men det stopper meg ikke fra å stikke på trening. Begynte nettopp på et treningssenter her som heter Aktiv. Blir digg å trene litt! Men først så skal jeg vel gå en tur med Theo på fjellet her :) blogges!

 

Antrekk:

Vest - H&M

Genser - Cubus

Jogebukse - New Yorker

Sko - Nike

Bag - Napapijri

 

 :)

Ray Ban Clubmaster

30.01.2014 // kl.18:17 // Blogg // 4 kommentarer

For litt siden så fikk jeg disse RayBans`ne. De er utrolig fine å de passer for det meste til alt av antrekk. Detter er modelle Clumaster og jeg synes at disse er de som passer best på meg og for meg :) kostet rundt 1000 kr. 

- Hva synes dere?

New in // Jean Paul

30.01.2014 // kl.14:01 // Blogg // 11 kommentarer

¨

Litt dprlige bilder, men jaja! Kjøpte denne på Match og den koster ca 400 kr. var på halvpris! den var veldig søt så måtte bare kjøpe den ;)

- Hva synes dere?

OUtfit of the day // Nike

27.01.2014 // kl.16:34 // Blogg // 17 kommentarer

 

Cardigan  -  Vero Moda

Topp  -  Celine Paris

Bukse  -  Dr Denim

Sko  -  Nike

 

- Hva synes dere? (:

Nye Nike air Max

24.01.2014 // kl.19:20 // Blogg // 6 kommentarer

Hva synes dere? :)

MIn daglig sminke

23.01.2014 // kl.20:16 // Blogg // 5 kommentarer

Pudderkost fra RealTechniques og pudder fra Max Factor

 

Blush fra benefit og kost fra RealTechniques 

 

Concealer fra YSL og kost fra Essence of beauty 

 

Eyenbrynsgele fra H&M og øyenbrynspenn fra H&M

 

Vippetang fra Sivannah Colors og Mascara fra The Balm

 

:)

23.01.14

23.01.2014 // kl.11:56 // Blogg // 10 kommentarer

Hei! Beklager for at jeg ikke blogget i går, men jeg var rett og slett så sliten at jeg bare sluknet rett ut på senga å våknet til at Tobias var her. Å da fikk jeg ikke noe tid til å blogge! Men nå så sitter jeg i sengen å ser litt på tv ogsånn, dro nettopp hjem fra skolen siden har veldig vondt i venstre armen min, siden i går var jeg på sykehuset å tok ut p-staven min som jeg hadde i armen, siden den ikke funket helt for meg! Å det var utrooooolig vondt! Unner ingen den følelsen... Så nå ska jeg bare slappe litt av se litt på tv. Legger ut et innlegg om sminken min senere i dag/kveld! 
Pakke i posten // Coverbrands.no

21.01.2014 // kl.16:25 // Blogg // 8 kommentarer

I dag så fikk jeg en pakke i posten som var ifra www.coverbrands.no. Denne pakke har jeg ventet på å få. Gledet meg skikkelig da jeg fikk den i dag. Det var to sminkekoster fra Real Techniques, og disse har jeg akktid hatt lyst til å prøve siden jeg hører så sykt mye bra om dem og at de er utrolig myke, og det er jo helt sant! :) verdt å prøve disse her!


Jeg valgte å bestille meg en blush kost og en pudder kost, siden det er de som er mest slitt hjemme hos meg.

 

-Hva synes dere om disse? Hare dere dem selv eller ønsker dere dem?

 

Tjen penger på bloggen din

19.01.2014 // kl.15:05 // Blogg // 1 kommentar

Nå for litt siden så satt jeg å så på noen forskjellige blogger, så fant jeg en blogg der hun skrev at det var en nettside der du kunne lagre bloggen din og du kunne faktisk tjene penger på den. Hvem er det som ikke vil tjene litt ekstra penger? Dette går jo så klart ut på hvor mange lesere du har, selv har ikke jeg så mange lesere, men det kan jo bygge seg mer og mer på, som jeg håper på at det skal gjøre her hos meg. Jeg har jo et mål, å det er jo å få mange lesere, jeg snakker ikke å komme på topplisten ogsånn, men bare han noen lesere som er faste liksom og som ikke synker etterhvert. Men uansett så ber jeg dere, eller jeg tipser dere til å besøke denne nettisden som heter www.bloggerfy.com, dere finner nettsiden HER   Legg igjen en kommentar hvis du syntes denne siden virket ok, eller om du vet om noe annet som er lignende denne her.

 

 

Dagens outfit // Kenzo

19.01.2014 // kl.14:54 // Blogg // 10 kommentarer

Cardigan - Vero Moda

Topp - Kenzo Paris 

Bukse - Dr Denim

Sko - Converse

Skjerf - FWSS

Veske - Mulberry 

 

- Hva synes du? My daily // Lip routine

19.01.2014 // kl.14:09 // Blogg // 3 kommentarer

1. Først bruker jeg denne lip scrub`n fra Lush. Den er i smaken bubblegum og den er utrolig bra. Denne bruker jeg for at leppene mine skal være hel rene før jeg bruker lip balm eller noe annet på dem. 

2. Så bruker jeg denne lip balmen fra Libresse, faktisk! Haha fikkd en gratis på matbutikken engang siden jeg kjøpte tamponger. Men denne er utrooooolig bra, den er skikkelig myk og lukter vanilje ´, som lukter utrolig godt. Synes denne gjør leppene myne fine og myke, den vaerer ikke så lenge, men den funker! Liker denne veldig godt hittil. 


haha, den ser veldig ekkel ut nå! 

3. Til slutt så bruker jeg denne leppestiften fra YSL. Denne er utrolig bra denne også, og jeg har hatt den i over et år nå, så den holder seg lenge. Jeg bruker ikke den hver dag, men bruker denne som oftest når jeg skal på skolen osv hvis jeg har på meg leppestift da. Denne fargen heter Cheer Candy ellerno trur jeg. Den er skikkelig pigmentert også, så man trenger ikke å ta på seg så mye om gangen. Det er derfor denne har holdt så lenge med meg. Bruker denne mest under en annen leppestift, helst en nude en. Da får jeg finest farge synes jeg og en mer naturlig farge som passer til hverdagen.

 

- Hva synes du? Bruker du noe av det samme? :)

Pakke i posten // Personlig almanakk

18.01.2014 // kl.20:59 // Blogg // 2 kommentarer

Fikk min almanakk i posten i dag. Har en allerede, men det er i den som er M i str. Denne er lit større en den forrige min. Synes denne er i en mye bedre str til meg siden jeg klarte ikke helt å skrive det jeg vile i den andre siden den avr litt for kort og for liten for meg. Tok bare noen bilder fra nettet og satt dem i boken. Elsker merket Chanel, så da ville jeg ha et bilde av det foran. Min er skikkelig jentete og roa inni og har masse fine ting inni seg. 

 

- Hva synes dere? :)

 

Perfect fit // Dr. Denim

18.01.2014 // kl.18:42 // Blogg // 4 kommentarer

Denne buksen kjøpte jeg den her uken som var. Har hørt så mye utrolig bra om den og at den skal være den "perfekte" buksen! Jeg har brukt den litt, å jeg føler at jeg er helt in love i den. Den er utolig god å ha på seg og den sitter som et skudd! Den var litt trang da jeg prøvde den, men damen i butikken sa at hvis jeg får igjen knappen i livet så må jeg ta den, siden disse buksene utvider se skikkelig etterhvert, så kanskje jeg må kjøpe meg en str mindre. Det får vi se etterhvert. Jeg valgte fargen svart siden det passer jo til alt og de er de som er finest synes jeg. Jeg kjøpte min på Carlings, og den kostet 400 kroner. De har vært utsolgt kjempe lenge nå så jeg var glad de hadde fått igjen i min str når jeg var der. Denne buksen er vert å kjøpe jenter! 
Must have // In my purse

18.01.2014 // kl.16:58 // Blogg // 16 kommentarer


1. Iphone   2. Noe å skrive på å notere i   3. Concealer   4. Lommebok    5. Solbriller(helst på sommeren)  6. Leppestift  7. Parfyme  8. Lite speil- Hva har du mest bruk av å ha med i vesken din? Har du noe av det samme jeg har?

En nydelig skjønnhet // Marc Jacobs

17.01.2014 // kl.19:56 // Blogg // 12 kommentarer

Kjøpte denne lille skjønnheten for litt siden. Det er en gave til min mamma. Bursdagsgaven hennes. Bursdagen hennes var 6 november å vet det er litt sent, men bedre sent enn aldri, ikkesant? :) Hun vet om denne klokken så gjør ikke noe om at jeg legger ut bilde av den. Jeg ønsker meg selv denne klokken, men denne gangen var det mamma sin tur. hehe! Klokken er rundt en next 2 pute, siden jeg mistet den putet den skulle være på. Denne klokken er finest i gull,syntes jeg da! alle har sin mening! Men hva synes dere om denne? Var den fin i gull?
Outfit of the day!

17.01.2014 // kl.15:11 // Blogg // 16 kommentarer

 

 

 

 

Topp/genser  -  Bik Bok 

Bukse  -  Dr.Denim 

Sko  -  Converse

Skjorte  -  Jean Paul 

Klokke  -  Daniel Wellington 

Solbriller  -  Ray Ban

- Hva synes du? burde jeg ha hatt noe annet her? 

17.01.14

17.01.2014 // kl.10:37 // Blogg // 2 kommentarer

Nå sitter jeg å ser på serier på netflix. Er virkelig deilig å få en dag fri fra skolen. Vi hadde r-dag i dag som betyr at de som ikke har hatt en prøve eller for lite timer må komme å ta opp igjen det i dag, men de som ikke har hatt det får være hjemme, så da ble det fri i dag! Har nettopp dusjet og prøver ut den nye kaffemarskinen til pappa som han har fått. Prøvde cappuchino choco eller noe, den er utrolig god. Tobias (kjæresten) overnattet i natt og har fått vært litt med han i dag :) blir vel ut å spise i morgen  siden han fyller 18 år. Kos! men nå skal jeg se videre på serie, fant en serie som er sikkelig morsom og søt, den heter Baby Daddy, sjekk den ut! snakkes!
Klokke // Daniel Wellington

16.01.2014 // kl.17:03 // Blogg // 14 kommentarer

Tenkte jeg skulle vise dere min store favoritt når det kommer til klokkene mine. Det er denne skjønnheten her fra Daniel Wellington som jeg fikk av min mormor og bestefar i julegave. Min er i den dameversjonen og den er str 36 mm og heter Classic Sheffield Lady. Fikk også med et annet bånd som jeg kunne skifte til, mer til sommeren tenker jeg siden fargene er så sterke og sommerlige :) 

- Hva synes dere? Har du også en DW klokke, eller ønsker du deg en? 

Jeg er tilbake! :)

16.01.2014 // kl.16:30 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen! 

Nå har jeg tenkt litt frem og tilbake, og funnet ut av at jeg endelig skal begynne å blogge igjen. Har hatt en liten bloggpause nå siden jeg syntes jeg ikke hadde nok tid til å blogge så mye dere ville jeg skulle blogge om, og at jeg ikke hadde så mange gode bloggforslag heller.... Men nå har jeg savnet litt å blogge og skrive litt om det dere vil vite/se her. Denne gangen skal jeg holde ut lenger og jeg skal ha god overskikk over hva jeg skal blogge om og hva som skjer videre. så da er det bare å sende inn forslag til meg hva jeg skal blogge om. Kommenter i kommentarfeltet under :)

 
Latest ebay purchase

07.11.2013 // kl.15:15 // Blogg // 4 kommentarer

 

Jeg fikk disse fine løsvippene i posten her om dagen som jeg bestilte på Ebay for litt siden. De kostet bare rundt 20 kroner og disse kan jeg jo bruke om igjen noen ganger hvis jeg vil det :) 

Outfit // Høst

29.10.2013 // kl.15:39 // Blogg // 21 kommentarer

 

 

Jakke // Canada Goose            Joggebukse // New Yorker                Genser // Cubus                   Cardigan // Vero Moda                  Sko // Converse 

 

Hva synes dere? 

Spørsmålsrunde - Spør meg!

28.10.2013 // kl.19:08 // Blogg // 21 kommentarer

Hei alle sammen! 

Nå hadde jeg tenkt til å ha en spørsmålsrunde her på bloggen, siden jeg har fått noen meldinger om jeg kunne ha det. Så jeg forventer at dere stiller meg mange og spennende spørsmål som dere lurer på om meg, bloggen min, klær og msinke osv.  Jeg kommer nok til å lage en video når jeg svarer. Dere kan stille spørsmål helt til torsdag. Spør meg! 


New i // Dalas Watch

27.10.2013 // kl.16:44 // Blogg // 18 kommentarer

 

 

Hei! i går så fikk jeg en pakke i posen som inneholdt denne herligheten. Det er en Dalas klokke som jeg betilte fra Ebay. Den er utrolig billig og fin! betalte bare 30 kr for den, og den funker helt fint uten at det hakker eller noe sånt. Å synes den ligner litt på den Daniel Wellington klokken, som jeg ønsker meg! Hva synes dere om denne klokken? den er i 40 mm. 

Video kommer snart - I sminkemappa mi

20.10.2013 // kl.18:56 // Blogg // 2 kommentarerHei alle sammen! 

Nå sitter jeg å lager en video om hva jeg har i sminkemappa mi. Jeg fikk noen meldinger her om dagen om jeg kunne spille inn en video til dere der jeg viser og forteller om det jeg har i sminkemappa mi eller hva jeg har i reise sminkemappa mi. Jeg tar den sminkemappa som jeg bruker hver dag og den sminken som jeg har på meg på skolen osv. Så videon kommer i løpet av uken. 

Estèe Lauder // DayWear

20.10.2013 // kl.18:29 // Blogg // 8 kommentarer

Jeg begynte med denne for ca ett år siden. Det er en DayWear krem som gir både fuktighet til huden og litt farge. Man kan vel egentlig kalle det en foundation på en måte hvis man vil det, men det som er med denne kremen er at den funker til alle hudtyper og alle hudfarger. Farger gjevner seg ut til den fargen du har fra fr av i ansiktet ditt. Den har også solfaktor 15 i seg. Mamma begynte å kjøpe denne til meg siden jeg ike fant en foundation som jeg virkelig ikte, har prøvd så mange. Men denne kan man få kjøpt på taxfree og sikkert kicks og sånne sminke og velvære butikker. Denne kremen har noen sånne små korn i seg, så den rengjører huden på en måte mens du sminker deg ;) Jeg får ikke så mye urenheter av denne, men hvis jeg bruker den på sommeren, så kan jeg få litt urenheter siden all solen osv. Men jeg skal begynne å bruke denne nå fremover, siden det begynner å bli vinter og kaldt ute, så da holder denne seg lenger ut dagen enn noen av de pudderene mine som jeg bruker til vanig. 

 
My daily liproutine

20.10.2013 // kl.01:30 // Blogg // 13 kommentarer

Først så bruker jeg denne peeling kremen fra Sephora. den skal brukes i ansiktet og kropp, men den funker helt greit som en lipscrub. Leppene blir kjempe myke etter noen bruk av denne lille herligheten. 

 

Jeg bruker denne lipbalm`n fra Nivea, som er i smaken rasberry rose. Den lukter utrolig godt og man får en skikkelig god smak på leppene og den gjør sånn at leppene mine ikke blir tørre, ihvertfall nå som det er vinter snart begynner leppene mine å bli tørre, så da må det til med en bra lip balm. 

 

Etter et lag med lip balm, lar jeg det tørke litt sånn at jeg kan ta på meg leppestift. Jeg må alltid ha på meg en eller annen leppestift i løpet av dagen, siden jeg hater den naturlige fargen på leppene mine. Så da bruker jeg denne leppestiften fra Maybeline, som er i fargen 130 og heter pink possibilites. den er utrolig bra og holder egentlig hele skoledagen min. 

Fav Makup

19.10.2013 // kl.23:38 // Blogg // 11 kommentarer

NARS Blush - Deep Throat // Stay matte pudder - Rimmel // The Balm blush - Hot mama // BareMinerals pudder - Fairly light // Leppestifter - Maybeline 

Heels

19.10.2013 // kl.17:06 // Blogg // 14 kommentarer

Jefrrey Campbell 

 Ebay 

 

Bianco 

 

 

 

 

Mitt klesskap // Favoritt veskene mine

19.10.2013 // kl.15:31 // Blogg // 19 kommentarer

// Mulberry 

 

// H&M 

 

// Reserved

 

// Alexander Wang 

 

// H&M 

 

- Hva synes dere? har dere også noen favoritt vesker? 

 

Vinterjakke // Canada Goose Expedition

14.10.2013 // kl.18:59 // Blogg // 19 kommentarer

Jakken min er en Expedition Canada Goose (mørkeblå) 

Min skoleveske

14.10.2013 // kl.18:38 // Blogg // 14 kommentarer

Jeg elsker denne vesken. Jeg kjøpte meg denne mens jeg var i Polen på en butikk som heter Reserved, og betalte rundt 300 kroner for den. Jeg valgte å kjøpe meg denne vesken i brun, siden jeg er egentlig dritt lei alle de svarte veskene mine og synes egentlig alle sammen har svarte vesker som ligner på hverandre. Synes denne vesken ligner litt på Michael Kors sine vesker. Denne vesken åasser perfekt til å ha med seg på skolen, siden macbook`n min får akk plass oppi den og jeg kan få med meg bøker også i den. Men jeg kan ikke bruke den den dagen jeg har gym på skolen, siden da har jeg ikke plass til treningstlyet osv med meg oppi den... :) Håper dere syntes denne vesken var fin og at dere likte dette innlegget. blogges! 

 

Dagens lille innkjøp

14.10.2013 // kl.18:06 // Blogg // 9 kommentarer

Smykker fra Cubus, H&M, Vero Moda 

 

 

Selvbruning og negler // Cubus

 

Cardigan // Vero Moda, måtte ha denne i L siden det var den siste igjen i denne fargen og den var liten i str :)

 

Renseserie // Sephora

13.10.2013 // kl.19:27 // Blogg // Ingen kommentarer

Heisann alle sammen! 

Jeg fikk en melding om jeg kunne lage et innlegg om jeg bruker en renseserie eller ikke. Jeg bruker en renseserie fra Sephora som jeg kjøpte meg når jeg var i Polen. Jeg har ikke brukt den lenge, men jeg merker allerede forskjell! Jeg synes de produktene jeg kjøpte er veldig bra. Jeg begynner med den som er helt bortest til høyrepå bildet. Det er en sminkefjerner, siden det må man alltid fjerne før man skal rense annsiktet. så bruker jeg den som er i midten på bildet, Det er en cleansing milk, som man blander i annsiktet sammen med vann til det begynner å skomme. Jeg skylder vekk skommet med vann eller bare en varm våt klut. Så til slutt bruker jeg den grønne flasken som er en sånn type olje som man skal bare smøre inn i annsiktet til slutt som man ikke skal g´fjerne. Den hvite kremen bruker jeg bare to ganger i uken, siden den er så sterk så man skal ikke bruke den hver dag som man skal med de andre. 

Håper dere skjønte noe av det jeg skrev og håper dere bruker renseserie, det er lurt ihvertfall ;) hihi
Mitt klesskap // Skjerfene mine

13.10.2013 // kl.18:41 // Blogg // 2 kommentarer

Skjerf // Acne 

 

Skjer // Cubus 

 

 

Polen - Dag 1

07.10.2013 // kl.17:40 // Blogg // 1 kommentar

Hei alle sammen! 

Nå sitter jeg på hotellrommet vårt i Gdansk som er her i Polen. Hotellet var skikkelig fint og korselig. Vi kom for en god stund siden, men vi har vært ute i gatene her for å sjekke om vi fant noen butikker, og det gjorde vi jo så klart! Fant skikkelig mange fine skobutikker som lå nedover havna her osv. Vi fant også et stort shoppingsenter som vi hadde hørt om å det gikk skikkelig lang tid å gå dit, så jeg er helt utslitt etter å ha handlet... men jeg fikk handlet noe da ;) skal på fashion house outlet i morgen som g´jeg gleder meg skikkelig til! Nå stikker vi ut for å spise, snakkes! 
Klar for Polen

06.10.2013 // kl.15:53 // Blogg // 8 kommentarer

Hei! 

Nå har jeg pakket sånn nesten ferdig til jeg drar til Polen i morgen sammen med mamma. Gleder meg skikkelig og kan nesten ikke vente på å gå å legge meg igjen sånn at dagen går unna som et lyn, hehe! Vi drar til Gardermoen tidlig i morgen siden vi skla ha litt tid der til å spise og handle litt på taxfree osv. Har ikke giddet å pakket med meg så mye tøy, siden kommer nok til å kjøpe noe klær der nede. Håper bare at det ikke er skikkelig dyrt på de senterene osv som vi skla på, selvom jeg har hørt fra folk at det er billig der. Men uansett så pakker jeg ferdig nå snart, så skal jeg sikkert bare være hjemme og chille sammen med Frida. 
Outfit // Paris

05.10.2013 // kl.19:39 // Blogg // 25 kommentarer


   

             Topp // BikBok     Bukse // Cubus    Sko // Converse 

Jeg vil lese din blogg!

05.10.2013 // kl.14:36 // Blogg // 31 kommentarer

Hei alle sammen! 

Jeg vil gjerne lese flere blogger og få mer insporasjon fra andre blogger. Jeg digger å lese blogger og få tips til klær, sminke og alt egentlig. Så hvis dere vil legge igjen bloggadressen deres i kommentarfeltet, så skal jeg få prøvd å lese alle bloggene som skrives her. Som sagt, elsker alt med mote, sminke og innkjøp.

Nuss Nuss :** 
My makup routine

05.10.2013 // kl.14:21 // Blogg // Ingen kommentarer

Først så begynner jeg ved å bruke en primer fra Smashbox, den er utrolig bra og holder ut hele dagen, synes jeg ihvertfall. Man trenger ikke bruke mye av den om gangen. Har hatt denne i over ett år nå, og har utrolig mye igjen av den. Den er oljefri, og det er bra siden jeg har skikkelig oljete hud. Denne får du kjøpt på taxfree, sephora, nettet osv. Jeg kjøpte den på taxfree, det lønner seg å kjøpe den der, siden den er mye biligere der. Husker ikke hva jeg betalte for den.

 

Jeg bruker en concealer fra Nilens jord, som jeg kjøpte hos frisøren her hjemme hos mamma. Den har en flytende concealer på den ene siden som jeg bruker for den meste under øynene, også har den en kremete concealer på den andre siden som jeg bruker i resten av ansiktet, og for å dekke til røde steder. Denne koster rundt 170 kr ellerno. Den er kjempe bra og holder lenge.  Så bruker jeg et foundation pudder fra BareMinerals orginal, i fragen Fairly light. Det er det beste pudderet jeg har prøvd å kommer ikke til å bytte det ut. Jeg kjøpte dette pudderet i USA på Nordstrom senteret, der koster det rundt 200 kr. Mye billigere enn Norge.  du får kjøpt dette pudderet HER

 

Den bronzeren jeg bruker er fra The Balm og heter Bahama Mama. Denne kjøpte jeg HER og den er skikkelig pigmentert og bra. Den begynner ikke å dette av om dagen synes jeg og funker bra nok for meg. Den er kanskje litt for mørk noen ganger for meg, men da bruker jeg bare noe over den for å tone den litt ned. Så bruke rjeg en blush fra M.A.C som jeg kjøpte HER den sitter også veldig bra og lukter skikkelig godteri. Veldig fin og lys rosa farge. 

 

Jeg bruker en øyenbrynspenn fra H&M og en øyenbrynsgele fra samme sted. Jeg har i fargen light brown på pennen. Det er faktisk den beste jeg har prøvd og den er utrolig billig. den koster bare 39 kr. Så pleier å kjøpe med meg mange om gangen siden jeg bruker de opp så fort. Lurer på hva jeg skulle ha gjort uten den. Øyesnbrynsgelen er også ganske bra til å være fra H&M. Husker ikke hva den koster. 

 

Mascaraen jeg bruker er fra The Balm og heter Whats your type? Jeg har den som heter tall, dark and handsome. Den er utrolig bra og vil ikke bytte den ut for noen andre mascaraer, trur jeg da. Den er helt svart og holder hele dagen den også. Jeg få ikke noen klumper av den siden kosten er såpass tynn og jeg hater store børster. Denne får du kjøpt HER

04.10.13

04.10.2013 // kl.12:11 // Blogg // 4 kommentarer

Hei alle sammen! 

Jeg er endelig hjemme hos mamma. Flyet mitt landet rundt åtte i dag tidlig. Var så sliten etter å ha sittet på det flyet som gikk så tildig og var helt stapp fullt av mennensker.... hater når flyene er fulle! Men uansett, nå sitter jeg og Frida bare å chiler på rommmet. Skal ikke så mye i dag, tenktem eg å ta en tur til mormor og bestefar også kommer venninnen min Mariann og skal natte her hos meg i natt. Gleder meg skikkelig til å se henne og snakke med henne. Har ikke sett henne helt siden sommerferien...  Jeg og mamma må finne et hotell også, kan jo ikke sove ute i gatene i Polen ;) men jeg legger ut et innlegg senere i dag! 

 

Snart halvveis pakket....

03.10.2013 // kl.18:34 // Blogg // Ingen kommentarer

I dag så har det ikke skjedd noe spesielt spennende hittil av dagen. En venninne av meg som heter Fride ble med meg hjem etter skolen, så lagde vi oss lit mat, snakket og så på tv. Kom nettopp til en kompis, så vi skal bare chille og se på en film ellerno. Jeg har så ikke klart å få pakket ferdig ennå, siden jeg ikke orker eller ikke har tid rett og slett.... det er veldig typisk av meg... Men jeg har også noen innleveringer som jeg må få levert inn.  Jeg gidder ikke å komme hjem så sent i dag, siden jeg suger til å sjappe meg og liker å bruke lang og god tid til å pakke, men jeg må liksom legge meg drit tidlig i dag fordi det stygge flyet går så tidlig.... men men. 
Sliten jente

02.10.2013 // kl.21:28 // Blogg // Ingen kommentarer

Nå er jeg endelig under dynen å kan slappe av med litt serier før jeg tar kvelden. Jeg har heldigvis bare en dag igjen på skolen før jeg får ta meg høstferie. Gleder meg skikkelig til å få litt fri å komme meg til mamma igjen og Theo, som er den lille søte hunden min. Jeg og mamma har snakket mye om å ta oss en tur til London eller Polen sammen en gang. Endelig så har mamma bestil tur for meg og mamma til Polen i høstferien. Gleder meg sånn! Vi drar på mandag som kommer nå, å blir borte til torsdag. Skal ikke være deg så lenge, siden skal bare ta en sånn shoppingtur. Trur kanskje også stefaren min og stesøsteren min skal være med, å det er jo bare kos, så har jeg en å shoppe sammen med, selvom mamma er med meg. Men uansett så må jeg pakke snart siden flyet mitt går så tidlig på morgningen på fredag. Skal også bort en tur til en kompis i morgen, så da rekker jeg vel ikke å pakke så mye, siden jeg er så susete.... Men jeg gleder meg til turen. Nå tar jeg snart kvelden, så kommer et innlegg i morgen! 

 

Outfit // Alexander Wang

30.09.2013 // kl.16:23 // Blogg // 4 kommentarer

Jakke - Cubus     Skjerf - Cubus     Bukse - Bik Bok     Veske - Alexander Wang     Lommebok/pung - Marc by Marc Jacobs 

I`m back

27.09.2013 // kl.20:11 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei alle sammen! 

Endelig er jeg tilbake til bloggen min, har egentlig savnet å blogge en stund nå, så jeg tenkte at jeg kunne bare begynne igjen!

Jeg synes det er litt kjedelig å sitte hjemme på pc`n å ikke gjøre noe annet enn å sitte på facebook å loke. Har sett flere venninnner av meg har begynt å blogge igjen, å de bloggene er så fine og lyse fine bilder osv. Så fristet meg litt å begynne igjen ja! Å det er jo gøy å legge ut om outfit, innkjøp og alt det der. Lage videoer kommer jeg til å gjøre, men vil at dere kommer med forslag til hva jeg kan spille inn og hva de skal handle om. Jeg har tenkt til å legge ut en sminkevideo som jeg har lagd, men vet ikke helt ennå om jeg skal lage meg en annen en eller om jeg skal holde meg med den jeg har. Jeg sitter å kjeder meg for det meste om kveldene her så da er det vel bare å lage en video da. Akkurat nå så sitter jeg å gjør en ganske spennende oppgave som vi har fått på skolen.

Jeg går jo på Media og Kommunikasjon for de som ikke visste det. Å da får vi ganske mange spennende oppdrag. Driver å skriver ferdig et intervju jeg hadde med en fotballspiller fra Aafk.

Men uansett så kom med forslag til hva jeg skal skrive om og hva jeg skal spille inn på videoen mine. God kveld videre! 

 
New in // Vans

23.05.2013 // kl.19:01 // Blogg // 17 kommentarer

 

- Skoene er fra www.hollywood.no 

elsker sånne her vans, de er for det første drit gode å gå i og de har den kule lave skatestilen som jeg bare digger med dem! De har jo blitt veldig inn i det siste, ser folk kommer i sånne støtt. Vil ha kejmpe mange i forskjellige farger. 

- Skoene koster vel 599 ellenro, husker ikke helt siden var salg på dem da jeg bestilte dem. 

Dere finner de HER

- Hva synes dere?? (:

Pakke i posten // Coverbrands

09.04.2013 // kl.15:43 // Blogg // 33 kommentarer


 

Heisann!

I dag så hentet mamma en pakke som hadde kommet i posten til meg. Ble så glad for å se hvor pakken kom i fra. Den var fra coverbrands som er av de beste nettsidene som selger sminke. Dere finner nettsiden HER. De har utrolig stort og bra utvalg der, å produktene dem har har skikkelig godt kvalitet. De produktene jeg fikk i posten er skikkelig fine og har ønsket meg de en god stund. Har holdt på å kjøpe de flere ganger, men har liksom aldri giddet. vet ikke helt hvorfor men..  Men veldig fornøyd med det! 

 

1. Concealer fra Bare Minerals ( Correcting Concealer ) - SPF 20 

2. Blush fra The Balm ( Hot Mama )

3. Mascara fra The Balm ( What`s your type? ) - tall, dark and handsome.

 

- Er det noen av de tingene her dere også ønsker dere? (:

New in // studded shoes

04.03.2013 // kl.11:01 // Blogg // 27 kommentarer

Fikk dette lekre skoparet i posten for litt siden. Bestilte de på Ebay for ca 100 kr, maks. De er rundt 14 cm høye i hælen å litt ubehagelige å gå rundti i flere timer,men funker for en lien kveld. Utrolig fornøyd med dem når det gjelder utseendet dems osv :) 

- Hva synes der? (:

Dorco Shai

14.02.2013 // kl.14:52 // Blogg // 2 kommentarer

Fikk denne fantastiske barberhøvelen i posten her om dagen. Du trenger ikke å betale masse for god barbering. Få en like bra barbering, mye billigere og enklere med den nye Shai barberhøvelen. Den er utrolig herlig og ikke minst er den søt å se på. Rosa er jo tingen!  Fikk denne gratis,siden på nettsiden dems så kan du bestille en prøvepakke gratis for å se om du liker den. Etter du har fått denne så trur jeg at man automatisk betaler for en ny en neste måned eller noe, men man kan avbestille når man vil, at du ikke vil ha flere. da betaler du ingenting. Jeg anbefaler å prøve denne. Jeg synes ikke at den er vond i det hele tatt og man får ikke veldig tørr hud av den. Det er den første barberhøvelen med 6 blader for kvinner. Du kan prøve din gratispakke HER 

 

Bare Minerals

08.02.2013 // kl.15:32 // Blogg // 5 kommentarer

I dag når jeg hadde kommet hjem fra skolen så hadde dette pudderet ankommet mitt postkasse. Ble så glad for at den endelig hade kommet. Kjøpte det på ebay for lenge siden så passet akkurat at den kom nå siden jeg er tom for det andre pudderet mitt. Min er i medium beige. elsker dette pudderet over alt på jord!! 

 

Hei! Jeg er en jente på 17 år som bor i Ålesund. Bloggen min handler om hverdagen min,outfit,sminke,innkjøp++

WIDGETS

Kategorier

Arkiv

hits