My daily // Lip routine

19.01.2014 // kl.14:09 // Blogg // 3 kommentarer

1. Først bruker jeg denne lip scrub`n fra Lush. Den er i smaken bubblegum og den er utrolig bra. Denne bruker jeg for at leppene mine skal være hel rene før jeg bruker lip balm eller noe annet på dem. 

2. Så bruker jeg denne lip balmen fra Libresse, faktisk! Haha fikkd en gratis på matbutikken engang siden jeg kjøpte tamponger. Men denne er utrooooolig bra, den er skikkelig myk og lukter vanilje ´, som lukter utrolig godt. Synes denne gjør leppene myne fine og myke, den vaerer ikke så lenge, men den funker! Liker denne veldig godt hittil. 


haha, den ser veldig ekkel ut nå! 

3. Til slutt så bruker jeg denne leppestiften fra YSL. Denne er utrolig bra denne også, og jeg har hatt den i over et år nå, så den holder seg lenge. Jeg bruker ikke den hver dag, men bruker denne som oftest når jeg skal på skolen osv hvis jeg har på meg leppestift da. Denne fargen heter Cheer Candy ellerno trur jeg. Den er skikkelig pigmentert også, så man trenger ikke å ta på seg så mye om gangen. Det er derfor denne har holdt så lenge med meg. Bruker denne mest under en annen leppestift, helst en nude en. Da får jeg finest farge synes jeg og en mer naturlig farge som passer til hverdagen.

 

- Hva synes du? Bruker du noe av det samme? :)

2 kommentarer

heleneolaussen

19.01.2014 kl.14:16

skikkeli fin farge på YSL leppestiften :-)

Cecilie Hornburg

19.01.2014 kl.14:22

Hvor kjøper du den LIP skrubb greia? har kjempe lyst på sånn <3 blir glad for kommentar tilbake

Iris Thon

19.01.2014 kl.14:32

Cecilie Hornburg: Jeg kjøpte den på Lush, er lush butikk i Oslo foreksempel og strømmen storsenter :)

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg er en jente på 17 år som bor i Ålesund. Bloggen min handler om hverdagen min,outfit,sminke,innkjøp++

WIDGETS

Kategorier

Arkiv

hits