My makup routine

05.10.2013 // kl.14:21 // Blogg // Ingen kommentarer

Først så begynner jeg ved å bruke en primer fra Smashbox, den er utrolig bra og holder ut hele dagen, synes jeg ihvertfall. Man trenger ikke bruke mye av den om gangen. Har hatt denne i over ett år nå, og har utrolig mye igjen av den. Den er oljefri, og det er bra siden jeg har skikkelig oljete hud. Denne får du kjøpt på taxfree, sephora, nettet osv. Jeg kjøpte den på taxfree, det lønner seg å kjøpe den der, siden den er mye biligere der. Husker ikke hva jeg betalte for den.

 

Jeg bruker en concealer fra Nilens jord, som jeg kjøpte hos frisøren her hjemme hos mamma. Den har en flytende concealer på den ene siden som jeg bruker for den meste under øynene, også har den en kremete concealer på den andre siden som jeg bruker i resten av ansiktet, og for å dekke til røde steder. Denne koster rundt 170 kr ellerno. Den er kjempe bra og holder lenge.  Så bruker jeg et foundation pudder fra BareMinerals orginal, i fragen Fairly light. Det er det beste pudderet jeg har prøvd å kommer ikke til å bytte det ut. Jeg kjøpte dette pudderet i USA på Nordstrom senteret, der koster det rundt 200 kr. Mye billigere enn Norge.  du får kjøpt dette pudderet HER

 

Den bronzeren jeg bruker er fra The Balm og heter Bahama Mama. Denne kjøpte jeg HER og den er skikkelig pigmentert og bra. Den begynner ikke å dette av om dagen synes jeg og funker bra nok for meg. Den er kanskje litt for mørk noen ganger for meg, men da bruker jeg bare noe over den for å tone den litt ned. Så bruke rjeg en blush fra M.A.C som jeg kjøpte HER den sitter også veldig bra og lukter skikkelig godteri. Veldig fin og lys rosa farge. 

 

Jeg bruker en øyenbrynspenn fra H&M og en øyenbrynsgele fra samme sted. Jeg har i fargen light brown på pennen. Det er faktisk den beste jeg har prøvd og den er utrolig billig. den koster bare 39 kr. Så pleier å kjøpe med meg mange om gangen siden jeg bruker de opp så fort. Lurer på hva jeg skulle ha gjort uten den. Øyesnbrynsgelen er også ganske bra til å være fra H&M. Husker ikke hva den koster. 

 

Mascaraen jeg bruker er fra The Balm og heter Whats your type? Jeg har den som heter tall, dark and handsome. Den er utrolig bra og vil ikke bytte den ut for noen andre mascaraer, trur jeg da. Den er helt svart og holder hele dagen den også. Jeg få ikke noen klumper av den siden kosten er såpass tynn og jeg hater store børster. Denne får du kjøpt HER

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg er en jente på 17 år som bor i Ålesund. Bloggen min handler om hverdagen min,outfit,sminke,innkjøp++

WIDGETS

Kategorier

Arkiv

hits